27.11.11

Så HAR vi vist set, du kan puste!

Tak for besøget du der storm med orkanpust - du må gerne suse videre nu! Ikke fordi du som sådan generer os, men du får vandet til at stige. Om 20 cm er det ikke længere muligt at komme tørskoet i land. Og om 30 cm forsvinder fortøjningspælene under overfladen... Så fis gerne af, og lad vandstanden komme tilbage til sit gennemsnitlige jeg. Tak.


Det knager i fortøjningerne, hyler i riggen, brummer i skorstenen og bølgebuldrer i skroget. Klinometeret fortæller blot, hvad vi godt ved i forvejen, vi ublidt bliver vippet i takt med vindstødene - at vi hælder så meget, at aftensmaden ville være endt på dørken, hvis ikke komfuret havde været kardanophængt.
Men her er lunt og tørt, vindmøllen booster vores forbrugsbatterier, vi har ekstra fortøjninger ude og er egentlig godt tilfredse med at tilbringe denne stormende adventssøndag i havn. 
Nu må vandet så bare gerne holde op med at stige.

1 kommentar:

  1. Wow!

    That's a lot of heel for being at the dock! Do you have any nearby sailboats? Do you have to worry about masts colliding?

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!