2.5.12

Maj for svaj


Fordelen ved at gå på arbejde er, at fridage pludselig er lidt af en gave. Jeg har netop haft et par stykker af slagsen, og de er blevet nydt i fulde drag. Vi trak simpelthen stikket og stak til søs, kastede anker og overnattede på Øresund - og vendte således 1. majs fanesvingeri og fadølskrus til lands ryggen og snuppede et par dage til vands i stedet. Efter en forholdsvis livlig nat, hvor det gode skib blev kastet rundt på bølgerne, vågnede vi i morges til absolut ingen vind og har dovnet det meste af formiddagen, mens vi lod solen tørre sejl.
 

Først henunder aften vendte vi snuden mod havn, vindtrætte og med røde kinder. Slet ikke nogen ringe måde at få startet maj måned på. Jeg håber, I andre også er kommet godt ind i den sidste forårsmåned.

2 kommentarer:

 1. Tak for det ønske om 1. maj! Jeg har haft mere ud af 2. og 3. og 4.maj, men det er jo en skøn tid :)

  Det lyder som om at det måske var en idé at finde et sted med læ næste gang I overnatter på Øresund :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Donald, idéen var netop at få testet vores ankergrej i hårdt vejr/høj sø - og det viste sig at være præcist så pålideligt, som vi kan ønske os.

   Slet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!