1.7.12

After Dark

Der er noget magisk over en svømmehal uden mennesker, især når det er mørkt. Så store vandlegemer og ikke en krusning på overfladen.Jeg var til sommerfest med kollegerne i går og sneg mig ved midnatstid ind i hallen med mit kamera. Klatrede op på 10-meteren og mærkede suget, indhallerede lidt af magien og måtte desværre konstatere, at den ikke helt lader sig indfange på billeder. 
Men jeg vil nu alligevel dele synet med jer.

Hvis du undrer dig over, hvad det er, der ligger i bassinerne, så er det bundsugerslanger. Mens vandet falder til ro om natten, daler fnuller, hår og andre uvelkomne partikler til bunds, hvorefter morgenholdet kan "støv"suge bassinerne, inden svømmehallen åbner for gæster. Fordelen ved at lægge bundsugerne i aftenen i forvejen er selvfølgelig, at man ikke derved hvirvler noget op, som har brugt hele natten på at falde til bunds.

1 kommentar:

  1. Det er nemlig smukt, sådan et bassin - mon ikke det også (eller især) skyldes flis
    ernes farver, lyset og renheden?

    Et bassin med radioaktive uran-brændsels-elementer ser ikke nær så smukt ud (og inviterer ikke til en dukkert!)

    En skovsø, der jo ikke er oplyst nede i vandet, ser smuk ud på en anden måde. Jeghar oplevet en svensk skovsø, hvor vandet var helt klart, smagte godt og jeg gemte en flaske skovsø-vand et helt år uden at det ændrede lugt :) Jeg brugte det forresten til lidt vandfarve-leg :)

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!