12.8.10

R for RUSTFRI

Mit bidrag til ABC-legen bliver kort for "R". Det skal slet og ret stå for "rustfri". Allerhelst i 316-stål, A4 og syrefast.


Med en stålbåd får man lynhurtigt nok af rust. Desværre har bådens bygherre brugt rigtig mange bolte og skruer, der ikke er rustfri, så dem har vi i løbet af de sidste 3½ år skiftet ud efterhånden som vi stødte på dem. Stort set hele abteringen var oprindeligt samlet med messingskruer m/u chrom - og selvom den slags ikke ruster, så anløber de. Og særligt hurtigt ved høj luftfugtighed og saltholdighed i luften. Så for at imødegå problemer i den retning, har vi også skiftet samtlige messingskruer (på nær nogle ganske få af æstetiske årsager) ud med rustfri A4. Alle rustne skruer er kasseret, mens alle dem af messing er samlet sammen og skal foræres til en vi kender, som forstår at sætte pris på denne værdifulde bunke.

Se andre bud på "R" her.

1 kommentar:

  1. Hehe! Der fikk jeg vel svaret på spørsmålet mitt på S!!!

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!