2.11.07

Elskelig Adonis

Jeg er jo i færd med det her projekt. Og nu er der bare to mdr. til deadline.
Teksterne er der en god chance for, at der bliver styr på (jeg er ved at have rundet 2000 stk.) - men på billedsiden halter det desværre stadig noget. Der er ikke budgetteret med at skulle betale for billederne, så de kommer fra kædernes respektive medlemmer samt leverandører. Og jeg har da fået ganske mange billeder, men de er bare ikke alle sammen af sorter, som jeg skal beskrive. Ikke i denne omgang i hvert fald.
Adonis annua er en af dem. Og blomsten er simpelthen så smuk i al sin intense, blodrøde fløjlsagtighed, at jeg fik lyst til at dele den med jer.

Fotograf: Bolette Crossland, Hørsholm Planteskole

7 kommentarer:

 1. Fantastisk farve/tekstur til en gallakjole!

  SvarSlet
 2. En kjole, som ville kræve sin kvinde. Smuk og dramatisk.
  Godt set!

  SvarSlet
 3. Hvor er den dog smuk, Adonis annua, et navn jeg aldrig har hørt. Og det lyder som et meget spændende projekt, du er ved at lave - og så endda helt uden hav og båd ;-)

  SvarSlet
 4. Det danske navn er Høst-Adonis. Ikke nær så kendt som sin gule søster, Vår-Adonis (Adonis vernalis).
  Projekter er godt, der har bare ikke være beregnet tid nok - men er det ikke ofte sådan?

  SvarSlet
 5. Det ligner jo en valmue, siger en ikke-kender. Og jo, du har så evig ret i, at der som regel er for lidt tid til projekter! Håber ikke du føler, at du må gå alt for meget på kompromis.

  SvarSlet
 6. Hvilken vidunderlig ting at kunne kombinerer teori med så skønne billeder.....

  SvarSlet
 7. Madame, den hører til ranunkelfamilien, men jeg kan godt følge dig i dit bud.
  Jeg må gå en del på kompromis, men jeg prøver at lade være med at koble det til såret faglig stolthed. Det er ikke mig, der får balladen, hvis slutproduktet halter. Men jeg ville da være ærgerlig, hvis ikke brugerne af databasen bliver glade for den.
  Det kan også godt være, der kan blive plads i næste års budget til nogle flere timer, men om det bliver med mig ved roret er endnu uvist.

  Du har helt ret Marianne. Det ER en rigtig dejlig ting :-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!