12.6.08

Hjælp til orangutanerneJeg adopterede jo for nogle måneder siden en skøn orangutan-unge. Det er kun en lille dråbe i det hav, der skal udgøre hjælpen til de nødstedte dyr, for det er mange omkostninger forbundet med driften af det center, hvor hun bor.

BOS (Borneo Orangutan Survival), hvor 'min' unge skal bo, indtil hun er stor nok til at klare sig selv, bliver drevet af danske Lone Nielsen, som i år er indstillet til fremtidsprisen. Centeret har brug for alle de donationer, de kan få, og nu har Animal Planet lavet en såkaldt 'blink box' til BOS.

Hvis du klikker på videoklippet (eller på linket herunder, hvis der ikke sker noget), laver Animal Planet en donation til BOS. Det koster ikke noget, så klik løs og nyd de smukke dyr.

Klik her

3 kommentarer:

 1. Ja - klik løs allesammen! Vores skønne små unger har brug for jer alle.

  Man kan også snildt selv donere og adoptere. Tilmed bliver man glad over, at man har gjort det. Der er ingen undskyldninger for IKKE at gøre det. De går lige i hjertet på en.

  SvarSlet
 2. Fantastisk - jeg har ofte overvejet det samme. Jeg støtter kun et par foreninger, og det er jo slet ikke nok. Jeg ville gerne støtte mange flere forskellige projekter - men hvor pokker skal pengene komme fra? Blandt andet ville jeg også gerne adoptere sådan en skøn orangutan. Men jeg har simpelthen ikke råd lige nu, så jeg vil nøjes med at klikke en hel masse gange på boksen! Jeg kan huske at jeg så et program i tv med Lone Nielsen - det var utrolig spændende. Hun fortjener alle mulige priser! Jo flere, jo bedre.

  SvarSlet
 3. Hørt, hørt Majsen. Og tak for det skub, du gav mig med din egen historie om adoption.

  Klik løs Jens, klik løs.
  Og så kan jeg fortælle, at det faktisk ikke er så dyrt at adoptere. 75 kr. om måneden og når beløbet overstiger 500 kr er det fradragsberrettiget, dvs. efter et halvt år som adoptivforælder begynder man at kunne trække penge fra i skat.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!