25.5.09

Nobody knows the trouble I've seen.. (mandagstema)

Jeg kan vist lige nå det, mens mandagen går på hæld...har haft så travlt med at skrive forrige indlæg, som vel i sin forstand også er et bud på ugens ord. Men nu er mandagstemaet jo tænkt som en fotoillustration af et ord - og denne uge gælder det besværlighed/vanskellighed.

Det har ikke været svært at finde et emne. Jeg har endda rigtig mange billeder at vælge imellem. Trofaste læsere ved, at der, hvor jeg støder på flest besværligheder i min dagligdag, er på båden. Renoveringsprojektet, som nu har spændt over mere end to år, har gang på gang vist sig at byde på udfordringer - men heldigvis ikke nogen, som det ikke i sidste ende er lykkedes os at overvinde.
En af de allerstørste udfordringer og den, som har kostet flest hovedbrud, frustrationer, tårer og kvaler har været vores drikkevandstanke, der viste sig ikke alene at være pivrustne men også malet indvendig med tjære-epoxy!!!


I dag - efter ca. 8 måneders kamp, fra vi åbnede ned til tankene og til vi lagde låg på dem igen - ser den samme vandtank således ud:


Og når køjebund og bunk-låg er monteret, kan ingen se, hvad det er vi har haft alt det bøvl med...10 kommentarer:

 1. Ja, I har virkelig kæmpet en kamp! For et par nætter siden drømte jeg, at I havde fået båden i vandet :-)

  SvarSlet
 2. Litt av en jobb - men så deilig når den er gjort. Godt valg av trøbbel!

  SvarSlet
 3. Flott tolkning av mandagstema! Forstår at det har vært litt av en jobb med båten.

  Ha en fin uke, uten for mye trøbbel!

  SvarSlet
 4. I er seje, Lotte! Godt nok har det været dybt frustrerende, men I lader jer ikke slå ud :o)

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig så meget til at Banditten og jeg skal på prøvetur :-)

  SvarSlet
 6. Grønlandspost, det var vel nok en dejlig drøm!!!

  SvarSlet
 7. Randi & Randi, tak skal I have. Jeg håber også I får en god uge :-)

  SvarSlet
 8. Madame, der er blevet grædt mere end en enkelt tåre i frustration, men nej, vi har ikke akstet håndklædet i ringen. Og det skal nok ende med at blive godt.

  SvarSlet
 9. Shabby :-) Tror du, Mathias tør???

  SvarSlet
 10. Mye trøbbel og slit å få satt i stand en slik båt, men regner med det er verdt det og når dere får båten sjøsatt er alt slitet helt sikkert glemt :)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!