17.2.10

Vigtig mærkedag (eller: en undskyldning for at spise flere pandekager)

Marina skrev i går om Hvide tirsdag. Jeg har også selv for et par år siden skrevet lidt om emnet, og sjovt nok er min opskrift på speltpandekager et af de mest søgte indlæg her på bloggen...

I går stod den på galettes (madpandekager) med grahamsspelt- og boghvedemel, med fyld af gedeost og frisk spinat samt en rest kylling fra den foregående dag. Da sulten var stillet og madpakkepandekagerne til togrejsen i dag lavet, var der lidt dej til overs. Den blev til morgenmadspandekager, som blev nydt med stikkelsbærsyltetøj, inden vi strøg ud af døren med kurs mod Ærø. Nu sidder jeg og bumler afsted og glæder mig til frokosten :-)

6 kommentarer:

 1. Jeg kan godt huske at du skrev om det og det lyder simpelthen så sjovt. Den slags vil jeg gerne være med til at fejre - lige som kanelbulla dagen i sverige. Men jeg er vist ikke så god til det der med mærkedage.....jeg kommer altid for sent! Det står i min kalender, så det er ikke fordi jeg glemmer det. Man skal bare altid noget andet....

  SvarSlet
 2. How are "pandekager" spelt in English?
  Velkommen til Ærø!

  SvarSlet
 3. og hvad mæ' løwtens-paangka'er, de lækre tykke fra føde-øen? Med stikkelsbærmarmelade til rællingskanten?

  SvarSlet
 4. Rigtig god miniferie på en af de smukkeste øer i det sydfynske Øhav.
  Jeg har ligget der mange gange med det stolte vikingeskib "Imme Gram".
  Hun forliste sidste sommer, det var frygteligt, men ingen kom noget til. Min søn har sejlet med hende, siden han var 6 år, så det var et stort tab for ham.

  SvarSlet
 5. Rigtig stort tillykke med fødselsdagen - nyd den sammen med alle de gæve, gode mennesker på Ærø.

  Knus til dig.

  SvarSlet
 6. Forsinket tillykke med dagen. Jeg er bagud med alt også med at læse blogs og jeg har ikke fået lykønskningerne sendt afsted i tide.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!