13.12.07

Gratis mobiltelefon fra Ericsson

SÅ ER DEN GAL IGEN!!!

Har lige modtaget en mail med ordlyden:

Hej alle
Ericsson deler mobiltelefoner ud via internet! Gratis ! Man tager kampen op mod Nokia, som gør det samme, for at gøre mærket Ericsson kendt på markedet. Man deler den nye WAP mobil ud gratis og alt hvad man skal gøre er at sende denne mail til 8 personer. Så får man efter ca. 2 uger en Ericsson.
Hvis du sender mailen til 20 personer får man en Ericsson R320 WAP-telefon.
Vigtigt. mailto:
En kopi skal sendes til
anna.swelung@ericsson.com.
Dette er ikke snyd. Det fungere! Giv dig selv en herlig gave.


Det ER snyd! (Og det staves fungerer - ikke fungere!!!)

Beklager at være en partykiller, men hellere det end en spammer.
Jeg ringede til Sony Ericsson, for at være sikker i min sag, inden jeg postede dette indlæg, men de bekræftede blot min mistanke om, at der er tale om spam-mail og at de desværre ikke var kommet i gratisuddelingaftelefoner-humør. Ærgerligt nok. Kunne sådan set godt bruge en ny telefon, for min egen er blevet angrebet af en omgang kanikkelængerefotografereellerviseindholdaftilsendtemmsbeskeder-noget og garantien er udløbet...for en måned siden...

Nåmnn, så kom jeg da lige i tanke om en femte ting at sætte på årets julegaveønskeseddel.

Update: Har lige fået dette link til Vandrehistorienyt, der handler om netop denne type hoaxes. Desuden er den omtalte mobiltelefon en otte år gammel model!

8 kommentarer:

 1. Det er da utroligt, så kreative nogen er - NOT!!!

  Kan godt huske, at samme mail florerede for et par år siden. Endda med samme "anna" som modtager. Kan de da ikke finde på noget nyt og sjovere? Ikke fordi jeg går ind får sådan nogle latterlige spam-mails, men skal man absolut være latterlig er det da tilladt at være lidt kreativ. ;-)

  SvarSlet
 2. MrsCute, der var også en lille erindringsklokke, der ringede hos mig, og belært af erfaringen med mit forrige indlæg om en hoax (hvor trafikken på bloggen mangedobbledes efterfølgende, fordi folk googlede hoaxen) tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne bringe dette indlæg som en lille servicemeddelelse ;-)

  SvarSlet
 3. Lotten, jeg fik samme mail for en time siden, og det er bare så irriterende! Det er altså ikke rart at spilde sin tid på 'morsomme' fup-mails.

  SvarSlet
 4. Madame, jeg skrev netop indlægget for at imødegå at flere sad og spildte deres tid - men man kan så diskutere, om det er mindre tidsspilde at sidde og læse indlægget ;-) Det er mit håb, at det i det mindste forårsager, at nogen ikke fristes til at sende spam-mailen videre (og skuffes over telefonene, der alrig dukker op)

  SvarSlet
 5. Jeg synes, det er rigtig fint, at du advarede ud i blogland! Heldigvis sendte jeg ikke mailen videre - havde en indbygget mistro til, at det ikke kunne være sandt.

  SvarSlet
 6. Det var godt :-)
  Men der er jo nogen, der bliver taget ved næsen og sender videre, ellers kunne den slags spam jo ikke overleve i årevis...

  SvarSlet
 7. Ærgerligt nok. Jeg kunne sandelig også godt bruge en ny mobil. Min kan ikke tage billeder og det er lidt dumt. Men hvordan skulle man få råd til en ny mobil, når man bruger alle sine penge på bøger og opera-billetter?

  SvarSlet
 8. Point taken Jens - jeg går godt nok ikke så meget i operaen, men bøger bliver der kastet mange penge efter...

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!